Antena 3 Politică Orban lansează semnale optimiste: Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente

Orban lansează semnale optimiste: Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente

26 Oct 2019   •   14:05
Orban lansează semnale optimiste: Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente
Sursa foto: Foto: Ludovic Orban/Facebook

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat preşedintele PNL şi premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Naţional Liberal, care se desfăşoară sâmbătă la Sala Polivalentă din Bucureşti.

"Partidul Naţional Liberal, în ciuda minciunilor gogonate pe care le susţine PSD-ul în fiecare zi, are grijă de comunităţile locale şi Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunităţile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atribuţie fără resursele necesare pentru realizarea în condiţii de eficienţă şi calitate a acestor atribuţii şi servicii", a spus Orban.

El a afirmat că vrea ca primarii liberali primarii să câştige alegerile locale "la o diferenţă la care nu se aşteaptă nimeni".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close