Antena 3 CNN Politică Orban: Luna de miere s-a terminat. Mireasa nu poate fi mulţumită cu un naş ca Gabriel Oprea sau Traian Băsescu

Orban: Luna de miere s-a terminat. Mireasa nu poate fi mulţumită cu un naş ca Gabriel Oprea sau Traian Băsescu

Orban: Luna de miere s-a terminat. Mireasa nu poate fi mulţumită cu un naş ca Gabriel Oprea sau Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   16:09

Deputatul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Congresul PNL, referindu-se la relaţia dintre PNL şi PSD, că "luna de miere s-a terminat" şi că mireasa nu poate fi mulţumită dacă în locul unui naş integru mirele alege ca naş pe Gabriel Oprea sau pe Traian Băsescu.
   
"Dacă îi promiţi unei femei, la căsătorie, că se va oficia căsătoria la Primăria Capitalei şi o duci la Primăria Sectorului 5, dacă îi promiţi că vei oficia slujba religioasă la Mănăstirea Caşin, dar o duci la o biserică din periferie, dacă îi promiţi că o treci pragul, dar nu o treci pragul în braţe şi îi dai un brânci când intră în casă (...) vă garantez că mireasa nu se simte prea bine", a spus Orban.
   
Deputatul PNL a arătat că, de asemenea, mireasa va fi nemulţumită dacă în locul unor naşi integri, mirele îi aduce naşi ca Gabriel Oprea şi Traian Băsescu.
   
Ludovic Orban a criticat pactul semnat de premierul Victor Ponta cu preşedintele Traian Băsescu, declarându-şi speranţa că a fost o scăpare.
   
"Conduc maşina şi trăiesc în România, dar mie îmi place sistemul englezesc, în care volanul este pe dreapta. Din păcate, în România astăzi volanul e pe stânga. (...) Nu prea mă simt în siguranţă atunci când la volan nu se găseşte pilotul, ci un copilot care, poate ştie să se uite pe hărţi, dar s-ar putea să nu ştie să ţină volanul în mână", a comentat Orban.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea nas mireasa Ludovic Orban
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close