Antena 3 CNN Politică Orban, noi mărturisiri: "Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL"

Orban, noi mărturisiri: "Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL"

Prezent la Vrancea, președintele PNL Ludovic Orban, și candidat pentru un nou mandat, a făcut noi duminică, noi declarații.

Orban, noi mărturisiri: "Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    01 Aug 2021   •   11:50

Mulți dintre susținătorii lui Florin Cîțu nu au încredere în el, a declarat, duminică, la Vrancea, președintele PNL, Ludovic Orban, care le atrage atenția celor care „arată pisica” și „caută schelete în dulap” că nu cedează.

Orban a spus, la Vrancea, că nu s-a așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL.

Orban: "Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL"

 Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie. De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai e bun. Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a spus Orban.

Mesajul făcut de preşedintele PNL pentru susţinătorii premierului Cîţu

Președintele PNL susține că mulți dintre cei care îl susțin pe Florin Cîțu în funcția de președinte al PNL nu îl și cred capabil să conducă partidul.

„Să fim cinstiți și onești: noi știm foarte bine că mulți dintre cei care azi își clamează susținea pentru Cîțu de fapt nu îl consideră capabil să conducă partidul. De fapt, o fac din cu totul și cu totul alte motive decât dorința de a lua o decizie care să facă bine PNL-ului”, a mai spus Orban.

Acesta le atrage atenția celor din PNL „care de două luni își bagă coada, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora și altora” că nu ceadează. „Nu cedez (...), indiferent câți vor fi în jurul meu voi da bătălia până la capăt și voi da bătălia cu toată forța pe care o am, voi da bătălia pentru PNL, pentru România. Îmi doresc un PNL cu oameni pe propriile picioare, un PNL liber, care votează conform propriei conștiințe și conform propriei convingeri și discernământ”, a mai spus Ludovic Orban.

Congresul Național al PNL în cadrul căruia va fi ales președintele partidului are loc în 25 septembrie. Liberalii au de ales între Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close