Antena 3 CNN Politică Orban: Nu ar fi rău pentru România să dispară PSD

Orban: Nu ar fi rău pentru România să dispară PSD

Ludovic Orban a fost întrebat, marți, după audierile miniștrilor propuși pentru Guvernul Orban 2, dacă este de acord cu ministrul propus la Interne, Marcel Vela, care a afirmat că ar fi bine ca "parlamentarii PSD să dispară din Parlament, pentru că votează la comandă".

Orban: Nu ar fi rău pentru România să dispară PSD
18 Feb 2020   •   20:48

"Nu ar fi rău pentru România ca PSD să dispară din Parlament, dar cetățenii vor decide”, a declarat Ludovic Orban.

"Normal, s-a votat politic, eu mi-am prezentat punctele de vedere, cred că cel mai bine a fost faptul că cetăţenii României au văzut că ceea ce vrem noi să facem este pentru binele României.

Propunerile de eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, tot ceea ce am făcut până acum ca activitate în ultimele trei luni sunt măsuri care aduc plus valoare în relaţia ministerului cu cetăţenii.

Votul acesta negativ arată încă odată că PSD-ul, parlamentari puşi în funcţii de deputaţi sau de senatori din pixul domnului Dragnea, nu mai au ce căuta în Parlament, votează la comandă şi ar trebui să plece acasă. Aşadar, susţin alegerile anticipate", a afirmat luni Marcel Vela, după ce a primit aviz negativ în comisiile parlamentare de specialitate.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Marcel Vela
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close