Antena 3 CNN Politică Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta

Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta

Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Iun 2015   •   21:58

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban este de părere că, în cazul căderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fără ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat în prezent prim-ministru interimar.

 
"E posibilă formarea unui guvern, în cazul căderii guvernului Ponta sau a demisiei, fără domnul Oprea. Din punctul meu de vedere ar fi de preferat un guvern fără Gabriel Oprea. Să nu uităm că este naşul lui Victor Ponta", a spus deputatul Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Liberalul spune că nu se poate bizui pe Gabriel Oprea, explicând faptul că acesta a susţinut guverne lipsite de credibilitate şi aminteşte de faptul că şeful UNPR a părăsit la uin moment dat PSD, a fost membru în guvern pe vremea când Traian Băsescu era preşedinte şi, ulterior, a avut un rol şi în formarea USL.
 
"Eu nu m-aş simţi confortabil să mă bizui pe Gabriel Oprea, atâta timp cât a susţinut doar guverne lipsite de credibilitate", a declarat Orban, menţionând faptul că vorbeşte în numele lui, şi nu al PNL.
 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Gabriel Oprea Subiectiv
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close