Antena 3 CNN Politică Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta

Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta

Orban: Se poate forma un nou guvern şi fără Gabriel Oprea, în cazul căderii cabinetului Ponta
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Iun 2015   •   21:58

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban este de părere că, în cazul căderii guvernului Ponta sau a demisiei premierului, se poate forma un nou cabinet fără ajutorul lui Gabriel Oprea, desemnat în prezent prim-ministru interimar.

 
"E posibilă formarea unui guvern, în cazul căderii guvernului Ponta sau a demisiei, fără domnul Oprea. Din punctul meu de vedere ar fi de preferat un guvern fără Gabriel Oprea. Să nu uităm că este naşul lui Victor Ponta", a spus deputatul Ludovic Orban, vicepreşedinte PNL, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Liberalul spune că nu se poate bizui pe Gabriel Oprea, explicând faptul că acesta a susţinut guverne lipsite de credibilitate şi aminteşte de faptul că şeful UNPR a părăsit la uin moment dat PSD, a fost membru în guvern pe vremea când Traian Băsescu era preşedinte şi, ulterior, a avut un rol şi în formarea USL.
 
"Eu nu m-aş simţi confortabil să mă bizui pe Gabriel Oprea, atâta timp cât a susţinut doar guverne lipsite de credibilitate", a declarat Orban, menţionând faptul că vorbeşte în numele lui, şi nu al PNL.
 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Gabriel Oprea Subiectiv

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Ajutor de până la 1.900 de euro pentru români! Care sunt condițiile
x close