Antena 3 CNN Politică Orban: Tudose nu este altceva decât premierul marionetă a lui Dragnea. Pregătim moțiunea de cenzură

Orban: Tudose nu este altceva decât premierul marionetă a lui Dragnea. Pregătim moțiunea de cenzură

Orban: Tudose nu este altceva decât premierul marionetă a lui Dragnea. Pregătim moțiunea de cenzură
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    16 Oct 2017   •   17:53

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că remanierea este „o frecţie la un picior de lemn”, criticând noile nominalizări şi anunţând că liberalii iau în calcul în continuare moţiunea de cenzură.

„Analizând aşa-zisa remaniere făcută de coaliţia aflată la guvernare, PNL consideră că această remaniere este o frecţie la un picior de lemn, în care a fost schimbat "Tanda cu Manda" sau, mai plastic, dracu' cu tac'su. (...) Considerăm candidaturile pentru Guvern candidaturi care reprezintă toate năravurile şi toate păcatele PSD. Considerăm că această remaniere nu afectează toate ministerele pe care noi le-am considerat că sunt într-o situaţie dezastruoasă. Ministerul Educaţiei, văd că Liviu Pop este bine merci acolo îşi bate joc în continuare de învăţământul românesc. Văd că plagiatorul Bodog este în continuare în fruntea Ministerului Sănătăţii, nu mai zic de Carmen Dan şi de ceilalţi miniştri. O mare dezamăgire am în privinţa domnului Tudose care a făcut pe fata mare la televizor, dar de fapt arată că nu este altceva decât premierul marionetă a lui Liviu Dragnea în continuare şi în ciuda încordării muşchilor se arată că nu este altceva decât un muşchi care este condus de creierul lui Dragnea”, a spus Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, care a avut loc la Parlament.

El a arătat că liberalii iau în continuare în calcul moţiunea de cenzură.

„O pregătim într-un moment în care considerăm că sunt cele mai mari şanse să treacă moţiunea”, a conchis Orban.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close