Antena 3 CNN Politică Ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat, însă edilul este încă în sediul Curţii de Apel Cluj

Ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat, însă edilul este încă în sediul Curţii de Apel Cluj

Ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat, însă edilul este încă în sediul Curţii de Apel Cluj
Sursa foto: Foto: napocanews.ro
10 Noi 2011   •   22:54

Ordonanţa de reţinere a primarului din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, pentru luare de mită în formă continuată, a expirat, joi seară, în jurul orei 21.00, informează Mediafax. Totuşi, edilul se află în continuare în sediul Curţii de Apel Cluj, unde se judecă propunerea de arestare preventivă a sa pentru 29 de zile.
   
Potrivit avocaţilor, ordonanţa de reţinere a primarului Apostu a expirat în jurul orei 21.00, astfel că, teoretic, acesta este un om liber.
   
La această oră, Sorin Apostu se află în continuare într-o sală de judecată a Curţii de Apel Cluj, unde urmează să se ia o decizie în pirivnţa propunerii de arestare preventivă pentru 29 de zile.
   
Ordonanţa de reţinere a directorului general al Brantner România, Călin Stoia, care se află şi el în sediul Curţii de Apel Cluj, expiră după miezul nopţii.
   
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, reţinut pentru luare de mită în formă continuată, şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, reţinut pentru dare de mită în formă continuată, au fost duşi, joi seară, la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile.
   
Atât primarul Sorin Apostu, cât şi directorul general al Brantner România, Călin Stoia, au refuzat să facă declaraţii.
   
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close