Antena 3 CNN Politică Organizaţiile de femei din PSD şi PNL vor colabora pentru constituirea "USL la femei"

Organizaţiile de femei din PSD şi PNL vor colabora pentru constituirea "USL la femei"

Organizaţiile de femei din PSD şi PNL vor colabora pentru constituirea "USL la femei"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Iul 2011   •   19:40

Conducerea organizaţiei de femei din PSD a stabilit, vineri, să înceapă o colaborare cu organizaţia similară din PNL, pentru constituirea "USL la femei", a anunţat preşedintele organizaţiei, Rovana Plumb, conform Mediafax.

"Am adoptat iniţierea constituirii USL la femei. Organizaţiile de femei din cadrul USL vor începe un program de lucru în comun, pentru că avem nevoie de toate organizaţiile de femei pentru elaborarea unui program politic privind femeile, familiile, copiii din România, program pe care să-l punem în aplicare imediat cum vom putea să ajungem la guvernare", a declarat Rovana Plumb.

De asemenea, Rovama Plumb a declarat că în şedinţa BPN a organizaţiei de femei s-a adoptat şi un program pentru pregătirea a 28 de colege "care să se specializeze în domeniul absorbţiei fondurilor structurale şi care vor urma un curs pentru manager de proiecte europene".

"Într-o primă etapă, la program vor participa femeile social-democrate, urmând ca a doua etapă să fie deschisă de organizaţia de femei în cadrul USL", conform oficialului.

×
Subiecte în articol: USL PSD PNL rovana plumb
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close