Antena 3 CNN Politică Orgolii: Negoiţă convoacă partidele la Guvern. PSD cere ?primarului? să se prezinte luni la Parlament

Orgolii: Negoiţă convoacă partidele la Guvern. PSD cere ?primarului? să se prezinte luni la Parlament

Orgolii: Negoiţă convoacă partidele la Guvern. PSD cere ?primarului? să se prezinte luni la Parlament
Sursa foto: Victor Ponta
06 Noi 2009   •   14:52

PSD nu va veni la discuţiile pe care noul premier desemnat Liviu Negoiţă vrea să le aibă astăzi la palatul victoria pe tema formulei de guvernare. Din anumite considerente de imagine, social-democraţii i-au comunicat prin vocea purtătorului de cuvânt al campaniei prezidenţiale, Victor Ponta, că partidul acceptă să discute cu Negoiţă, în condiţiile lor: luni, la Parlament, alături de reprezentanţii grupurilor din majoritatea parlamentară.
"PSD îi propune foarte clar domnului primar Liviu Negoiţă ca întâlnirea să aibă loc luni, la Parlament, în prezenţa reprezentanţilor tuturor celor patru grupuri parlamentare care formează majoritatea care îl susţine pe Klaus Iohannis, exact la fel cum s-a derulat şi întâlnirea cu domnul Lucian Croitoru", a precizat Ponta.
Ponta a arătat că liderii PSD s-au consultat, vineri, şi cu cei ai celorlalte partide şi grupuri parlamentare din noua majoritate, toţi convenind ca întâlnirea cu Negoiţă să aibă loc luni la Parlament.
"Domnul Negoiţă poate cel mult să ne invite la primăria Sectorului 3. La Palatul Victoria nu are ce căuta nici dânsul, nici noi", a explicat Ponta.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close