Antena 3 CNN Politică Orgolii politice la parada dedicată Zilei Naţionale: Băsescu nu dă mâna cu Iliescu şi Constantinescu

Orgolii politice la parada dedicată Zilei Naţionale: Băsescu nu dă mâna cu Iliescu şi Constantinescu

Orgolii politice la parada dedicată Zilei Naţionale: Băsescu nu dă mâna cu Iliescu şi Constantinescu
Sursa foto: Traian Bãsescu
01 Dec 2009   •   12:26

Paradă militară la Arcul de Triumf. Mii de copii însoţiţi de părinţi urmăresc desfăşurarea diferitelor unităţi militare pe sub Arcul de Triumf. Printre ei, mai răsfiraţi sau mai grupaţi, câteva zeci de politiceni şi notabilităţi ale statului. Orgoliile şi diferendele politice nu sunt uitate însă nici de Ziua Naţională a României.
După paradă, preşedintele Traian Băsescu face o scurtă baie de mulţime nu înainte de a da mâna cu o serie de democrat-liberali veniţi la sărbătoare: premierul desemnat Liviu Negoiţă, Vasile Blaga şi Anca Boagiu.
Preferă însă să-i salute de la distanţă din cap pe predecesorii săi, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, actuali contestatari publici a prestaţiei sale ca şef de stat.
Printre românii adunaţi la paradă, preşedintele nu scapă însă de apostofrarea venită din partea unui spectator "Măi, bătăuşule!", dar preferă să o ignore pentru a ura românilor "La mulţi ani" şi să se distreze de Ziua Naţională a României.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: parada Ion Iliescu emil constantinescu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close