Antena 3 CNN Politică Ovidiu Lipan Țăndărică vrea demiterea primarului Clotilde Armand. PSD: "A semnat"

Ovidiu Lipan Țăndărică vrea demiterea primarului Clotilde Armand. PSD: "A semnat"

PSD anunţă joi, pe pagina de Facebook, că Ovidiu Lipan Ţăndărică a decis să se implice în demiterea primarului de la sectorul 1, Clotilde Armand.

Ovidiu Lipan Țăndărică vrea demiterea primarului Clotilde Armand. PSD: "A semnat"
Sursa foto: Facebook PSD
de Georgiana Adam    |    19 Aug 2021   •   10:54

Artistul vrea ca sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă şi al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.

"Țăndărică a semnat! Ovidiu Lipan Țăndărică a ales astăzi să se implice în inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la sectorul 1.  

PSD: "Țăndărică a semnat! Se implică în inițiativa de demitere a primarului USR-ist de la sectorul 1"

Omul şi Artistul-simbol, care a reprezentat cel mai bine ideea de libertate în România comunistă, s-a alăturat demersului nostru.

Ovidiu Lipan își dorește ca, așa cum va lansa pe 15 septembrie încă un proiect cultural de valorizare a României, și sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, al muzicii bune și al spiritului, nu un fief al gunoaielor, șobolanilor, abuzului și incompetenței.

Ţăndărică vrea ca sectorul 1 să redevină un reper al evenimentelor de clasă, nu un fief al gunoaielor

Suntem din ce în ce mai mulți pentru capitala capitalei. 

Sfidând orice limită a bunului simț, edilul om-nou și-a luat concediu în starea de alertă instituită chiar la solicitarea sa și simulează buna administrare a urbei lansând jumătăți de adevăr pe rețelele de socializare", este mesajul transmis, joi, de PSD.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close