Antena 3 CNN Politică Pact de colaborare "exemplară", semnat de Becali şi CV Tudor

Pact de colaborare "exemplară", semnat de Becali şi CV Tudor

Pact de colaborare "exemplară", semnat de Becali şi CV Tudor
Sursa foto: Gigi Becali, CV Tudor
27 Mai 2009   •   14:17

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor şi "mentorul" PNGCD George Becali au semnat miercuri un pact electoral prin care cele două formaţiuni politice se angajează "să colaboreze exemplar" la alegerile pentru Parlamentul European din 7 iunie.
C.V. Tudor a declarat după semnarea documentului că prin acest Pact se doreşte să fie înlăturat riscul fraudei electorale. "Începând de azi, ei nu mai pot spune că sunt două electorate", a subliniat C.V. Tudor, care crede că pactul electoral va avea efecte pozitive.
"Este un moment important pentru cristalizarea unui pol politic care are datoria să salveze ţara", a mai spus Vadim Tudor.
După semnarea pactului electoral, George Becali a spus: "Doamne ajută, să fie într-un ceas bun!".
Membru al PRM şi candidat al acestui partid pentru alegerile europarlamentare, Gigi Becali a semnat înţelegerea în clitatea de mentor al PNGCD, în timp ce vărul său, Virgil Becali a semnat pactul în calitate de vicepreşedinte al acestui apartid de buzunar.
Potrivit conţinutului protocolului electoral de colaborare, PNGCD se ngajează să susţină PRM în alegerile pentru Parlamentul European asigurându-i toate condiţiile şi tot sprijinul logistic pentru accedarea cât mai multor candidaţi în Parlamentul European.
Conducerile PRM şi PNGCD vor da dispoziţii tuturor filialelor centrale şi teritoriale să conlucreze pentru buna pregătire a alegerilor şi pentru mobilizarea electoratului de a se prezenta la vot, asigurând totodată delegarea reprezentanţilor în toate secţiile de votare.
"De asemenea, pentru evitarea fraudelor, se va asigura numărarea paralelă a voturilor. Reprezentanţii celor două partide vor veghea în secţiile de votare la buna desfăşurare a procesului electoral şi vor colabora pentru împiedicarea sau cel puţin pentru limitarea drastică a eventualelor nereguli", se mai arată în documentul semnat de Vadim Tudor şi Becali.
Documentul mai precizează că Pactul electoral reprezintă "preambulul unei colaborări viitoare mai amplă şi de lungă durată" între cele două partide.
Antena3.

×
Subiecte în articol: Becali pact colaborare alegeri PE
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close