Antena 3 CNN Politică Pambuccian: "Probabil că în seara aceasta sau mâine dimineaţă vom afla numele premierului"

Pambuccian: "Probabil că în seara aceasta sau mâine dimineaţă vom afla numele premierului"

Pambuccian: "Probabil că în seara aceasta sau mâine dimineaţă vom afla numele premierului"
Sursa foto: Varujan Pambuccian
16 Dec 2009   •   14:58

Preşedintele Traian Băsescu ar putea nominaliza un premier în această seară sau cel puţin mâine dimineaţă a sugerat liderul grupul minorităţilor naţionale, deputatul Varujan Pambuccian după consultările purtate miercuri la Cotroceni cu şeful statului pe tema formulei de guvern şi a majorităţii parlamentare care să susţină o asemenea formulă.

?Probabil că în seara aceasta sau mâine dimineaţă o să ştim în jurul cărei persoane se va contura această majoritate, vom afla numele premierului. Ideea de guvern politic clar politic o sprijinim, ideea unei majorităţi cât mai solide este dezirabilă şi o sprijinim? a afirmat Pambuccian.

Deputatul a explica că este preferabil un guvern politic unuia de tehnocraţi datorită responsabilităţii mari care o implică guvernarea în această perioadă de criză.

?Este o chestiune foarte importantă să existe un guvern care să-şi asume responsabilitatea politică a guvernării, deoarece eu cred că maximul crizei economice va afi atins în primăvara lui 2011. Or un guvern numai de tehnicieni poate fi uşor excamotat în perspectiva alegerilor care vor urma? a explicat Pambuccian.



Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close