Antena 3 CNN Politică Pandele, după suspendare: PSD este într-o criză de diabet politic (VIDEO)

Pandele, după suspendare: PSD este într-o criză de diabet politic (VIDEO)

Pandele, după suspendare: PSD este într-o criză de diabet politic (VIDEO)
08 Feb 2010   •   21:23

Primarul PSD de Voluntari, Florentin Pandele, susţine că nu are nimic cu Marian Vanghelie "primarul", ci cu "omul politic" Marian Vangelie. Invitat la emisiunea Ştirea Zilei, Pandele a vorbit despre decizia filialei Ilfov de a-l suspenda. În opinia sa, PSD se află "într-o criză de diabet politic", iar Vanghelie a reuşit să izoleze foarte mulţi reprezentanţi ai PSD Ilfov.

"Nu am absolut nimic cu Marian Vanghelie. N-am nimic cu primarul Marian Vanghelie. Eu am cu omul politic Marian Vanghelie, care se etalează de fiecare dată în faţa camerelor de luat vederi şi care se crede a fi un vector de imagine al Partidului Social Democrat", a declarat Florentin Pandele, adăugând că lucrul acesta îl face "în duet cu actualul preşedinte al partidului, Mircea Geoană".

Primarul din Voluntari susţine că nu a venit la Consiliul Naţional al PSD cu gândul de a candida pentru vreo funcţie.

"Am văzut mişcările care se fac acolo. M-a deranjat faptul că niciun lider marcant al partidului nu spunea nimic, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a afirmat Pandele, care consideră că suspendarea sa a fost regizată de Marian Vanghelie.

"Marian Vanghelie s-a întâlnit cu o zi înainte de Consiliu Naţional cu o parte din cei care spuneam că-i sunt obedienţi, la Capşa, şi acolo au discutat excluderea mea din partid, nu numai suspendarea", a mai spus Pandele.



În opinia primarului din Voluntari, PSD se află "într-o criză de diabet politic". Citându-l pe Ion Iliescu, el a mai declarat că "trebuie votat liderul şi nu echipa".

"Între gaşcă şi echipă există o mare diferenţă. (...) Se doreşte ca în spatele lui Mircea Geoană să se formeze o echipă, iar ea să fie votată în bloc", a spus Florentin Pandele.



Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: florentin pandele Marian Vanghelie PSD
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close