Papahagi: Zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă

de M.Z.    |    10 Ian 2013   •   23:50
Papahagi: Zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă Foto: Agerpres

Adrian Papahagi scrie, pe Facebook, că "zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă", după ce consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, la rândul său, pe reţeaua de socializare despre Ungureanu şi Papahagi, catalogându-i drept "două virgule în politica românească".

"Amuzant: zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă! Punct.", scrie Papahagi pe Facebook, potrivit Mediafax.

Anterior, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a scris, tot pe Facebook, că Mihai Răzvan Ungureanu şi Adrian Papahagi "se fac că nu îl cunosc pe Traian Băsescu, omul care i-a promovat", el adăugând: "Mă încăpăţânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiţie să ajungi mare în politică".

"Două virgule în politica românească. MRU, promovat Ministru de Externe, şef SIE, premier. De Traian Băsescu. Papahagi, urcat pe scenă de acelaşi Traian Băsescu, în campania pentru referendumul de demitere din vară. Observ cu amărăciune cum amândoi se fac că nu îl cunosc pe Traian Băsescu, omul care i-a promovat. Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celalalt e un fel de paria.Totuşi, mă încăpăţânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiţie să ajungi mare în politică. Poate doar vreo virgulă pe acolo...", scrie Lăzăroiu.

Papahagi i-a răspuns lui Lăzăroiu şi într-un comentariu la postarea acestuia.

"Nu ştiu ce observaţi, domnule Lăzăroiu, dar sunteţi într-o gravă eroare. Habar n-am unde aţi găsit ideea cu ... Nu m-am dezis de Traian Băsescu şi nu o voi face. Socotesc, dimpotrivă, că mi-am asumat o luptă grea într-un moment ingrat, pentru Traian Băsescu şi pentru valorile în care cred, fără să trag vreun folos din asta. Nu văd ce mi se poate reproşa. Mi-ar părea rău să cred că v-aţi pierdut discernământul", a scris Papahagi.

Recent, Adrian Papahagi scria, pe Facebook: "Dreapta trebuie să propună cât de curând un candidat la prezidenţiale. Nu cred însă că vom putea câştiga în 2014 cu nimeni care a fost lansat şi susţinut de Traian Băsescu - e ingrat, dar aşa este (s-a văzut în 9 decembrie). Devine esenţial să pregătim nu unul, ci zece lideri tineri pentru 2016 şi 2019. Iar în 2019 dreapta va trebui să-şi selecţioneze candidatul în mod serios, în urma unor primare, nu pe sondajele lui peşte".

Liderul Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu, a declarat recent că nu poţi merge cu un candidat la prezidenţiale care să nu aibă o pregătire "relevantă" faţă de atributele constituţionale ale preşedintelui - politica externă şi cea de securitate naţională.

"Cred că în momentul de faţă în România nu mai este nevoie de a avea un şef al statului care să nu ştie despre ce trebuie să facă în calitate de preşedinte. Nu poţi învăţa să fii preşedinte la locul de muncă, şi pun ghilimele de rigoare", a comentat fostul premier. Întrebat dacă susţine că preşedintele Băsescu se află în situaţia descrisă de el, Ungureanu a spus că se referă doar la cum vede el profilul candidatului la Preşedinţie.

La rândul său, şi Berceanu l-a "încolţit" pe MRU. Berceanu: Ce e Ungureanu? Mai nimic

Citeşte şi PDL Diaspora cere demisia lui Blaga: afectează imaginea României şi credibilitatea PDL ca un partid european de viitorParteneri
x close