Antena 3 CNN Politică Pariuri pe soarta guvernului: Boc, cotat cu 50% şanse în a mai fi premier la finele lui 2010

Pariuri pe soarta guvernului: Boc, cotat cu 50% şanse în a mai fi premier la finele lui 2010

Pariuri pe soarta guvernului: Boc, cotat cu 50% şanse în a mai fi premier la finele lui 2010
Sursa foto: Emil Boc
03 Iun 2010   •   12:48

Frământările prin care trece Guvermnul Boc şi actuala majoritate parlamentară pe fondul actualei crize economice au devenit obiect de speculaţie la casele de pariuri. Cu moţiunea de cenzură bătând la uşă, premierul Emil Boc este cotat cu şanse de 50%de a mai rămâne în această funcţie până la sfârşitul anului, în timp ce miniştrii Daniel Funeriu, Sebastian Vlădescu şi Mihail Şeitan sunt consideraţi de pariori ca cei mai posibili remaniabili până în decembrie 2010.
Potrivit cotelor de pariuri publicate pe site-ul Tobet.com, în cazul în care Boc va fi debarcat din funcţia de premier până la data de 31.12.2010, un parior va avea de câştigat un plus de 85% din suma pusă la bătaie. Acelaşi câştig îi aşteaptă însă şi pe cei care mizează pe păstrarea lui Boc în fruntea Guvernului până la data precizată, cotele pentru ambele scenarii fiind egale, de 1.85.

În schimb, cei care cred că Funeriu sau Vlădescu vor fi remaniaţi până la Revelion ar putea băga în buzunare dublul sumei pariate în cazul în care acest scenariu va deveni realitate. O cotă mai atrăgătoare, de 3.5, o oferă perspectiva demisiei sau demiterii ministrului Municii, Mihail Şeitan, în timp ce schimbarea din funcţie a oricărui alt ministru ar aduce câştigătorilor o sumă de 6,5 ori mai mare decât cea pariată.

Cea mai mare cotă şi cea mai puţin probabilă, de 20.0, propune pariorilor varianta în care că niciun ministru nu se va clinti din funcţii în acest an.

Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boc pariuri premier vladescu remaniere
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close