Antena 3 CNN Politică Decizie-șoc pe scena politică. Parlamentarii au decis să aibă impozitate pensiile cu 85%

Decizie-șoc pe scena politică. Parlamentarii au decis să aibă impozitate pensiile cu 85%

Parlamentarii au decis azi ca pensiile să le fie impozitate cu 85%. Decizia a fost luată cu 354 de voturi pentru, 43 împotivă şi o abţinere.

Decizie-șoc pe scena politică. Parlamentarii au decis să aibă impozitate pensiile cu 85%
Sursa foto: Hepta
18 Iun 2020   •   16:50

Dezbaterile pe acest amendament al liderilor grupurilor PSD şi PNL nu au fost lipsite de scandaluri şi acuzaţii, mai ales că USR a cerut desfiinţarea pensiilor speciale pentru aleşi. Vasile Marcu a asistat la şedinţa parlamentarilor.

”Vom duce la bun sfârșit ce am început ieri în privința impozitării pensiilor pentru parlamentari. A fost o săptămână bună pentru PNL pentru că am obligat PSD să rupă frăția cu USR și sp rupă frăția cu pensiile speciale.

Mă surprinde poziția USR, fără să fiu ironic, nu am înțeles nimic, ieri au votat în comisie pentru impozitare. Este foarte greu de înțeles cum s-au sucit de la o zi la alta”, a spus Florin Roman, PNL.

”Nu este decât sabotare conștientă a legii adoptate ieri de Parlament, pentru că CCR spune ca în momentul în care o lege trece de camera decizionala nu se mai poate interveni asuprea ei în niciun fel”, a declarat Dan Barna.

×
Subiecte în articol: parlamentari pensii
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close