Antena 3 CNN Politică Parlamentarii țin cu dinții de pensiile speciale

Parlamentarii țin cu dinții de pensiile speciale

Parlamentarii țin cu dinții de pensiile speciale
Sursa foto: Foto: VideoNews
15 Feb 2016   •   09:37
Decizia lui Liviu Dragnea de a renunţa la pensia specială de parlamentar i-a nemulţumit pe unii dintre social-democraţi. Dacă unii dintre ei vor să îi urmeze modelul, alţii nici nu vor să audă de posibilitatea de a nu beneficia de acest privilegiu după terminarea mandatulul.

Pe de altă parte, liberalii spun că anunţul făcut de Dragnea a fost o dovadă de ipocrizie.

Liviu
Dragnea a anunţat în urmă cu câteva zile că va demisiona cu o zi înainte de terminarea mandatului, pentru a nu beneficia de pensia specială.

Decizia preşedintelui PSD de a renunţa la pensia specială a stârnit controverse în rândul colegilor de partid. Deputatul PSD, Mihăiţă Găină, şi-a pierdut cumpătul când a auzit de posibilitatea de a nu primi pensie specială după terminarea mandatului.

Alţi parlamentari PSD sunt de părere că decizia lui Liviu Dragnea a fost una bună şi s-au arătat dispuşi să-i urmeze modelul.

În schimb, unii dintre parlamentarii liberali îl acuză pe Liviu Dragnea de ipocrizie şi spun că anunţul lui a fost doar o strategie pentru a-şi face o imagine bună.

Un parlamentar cu un singur mandat ar urma să primească o pensie de aproximativ 1.550 de lei, iar unul cu trei mandate până la 4.600 de lei.



×
Subiecte în articol: parlamentari Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close