Antena 3 CNN Politică Parlamentarii fac excursii extravagante pe banii statului. Cât costă cea mai recentă deplasare

Parlamentarii fac excursii extravagante pe banii statului. Cât costă cea mai recentă deplasare

Parlamentarii fac excursii extravagante pe banii statului. Cât costă cea mai recentă deplasare
26 Sep 2015   •   23:21

Parlamentarii cheltuiesc sume exorbitante pentru excursii extravagante. Ultima deplasare aprobată de senatori este pentru doamnele din Parlament şi costă peste 30 de mii de euro.

33 000 de euro, atât costă cea mai recentă deplasare aprobată de conducerea Senatului. Destinaţia? Ciudad de Mexico. Deşi din stenograma de şedinţă reiese că suma l-a îngălbenit la faţă pe secretarul general, conducerea senatului a aprobat totuşi deplasarea destinată doamnelor, tocmai pentru a nu fi consideraţi misogini.

Suma reprezintă jumătate din bugetul Senatului pentru deplasări. Cel mai afectat de decizie, pare că a fost secretarul general al Senatului.

În cele din urmă, conducerea Senatului a aprobat deplasare cu menţiunea că este cam scumpă, şi cu speranţa că vor primi mai mulţi bani de la Guvern. Nu este pentru prima dată când parlamentarii se bucură de deplasări exotice.

Anul trecut, o delegaţie condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a petrecut o săptămână în India. Deplasarea a costat aproximativ 30 000 de euro. Doar în acest an, parlamentarii au cheltuit 350 000 de euro pentru deplasări externe.

×
Subiecte în articol: Senat senatori
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close