x close

Parlamentarii minorităţilor participă la şedinţa de validare a Guvernului Croitoru, dar se abţin la vot

03 Noi 2009   •   17:32
Parlamentarii minorităţilor participă la şedinţa de validare a Guvernului Croitoru, dar se abţin la vot   Varujan Pambuccian

Parlamentarii din grupul minorităţilor naţionale vor fi prezenţi în sală la şedinţa comună a Parlamentului în care senatorii şi deputaţii urmează să se pronunţe asupra învestirii Guvernului propus de premierul desemnat, Lucian Croitoru, însă nu-şi vor exercita dreptul de vot. Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian susţine că astfel doresc să demonstreze că nu este acceptată nici măcar existenţa unei alte ?entităţi? pentru postul de premier, alta decât propunerea susţinută de majoritatea parlamentară în persoana lui Klaus Iohannis.
"Vom fi prezenţi şi nu vom vota în niciun fel, subliniind în felul acesta că îl sprijinim în continuare pe Klaus Iohannis, care este reprezentantul grupului nostru", a explicat Pambuccian, care a precizat că membrii grupului au luat această decizie încă de săptămâna trecută.
Deputatul a subliniat că în cazul în care parlamentarii grupului minorităţilor ar fi votat împotriva echipei propuse de premierul desemnat, Lucian Croitoru, atunci ar fi acceptat existenţa unei alte "entităţi".
"Astfel, nu participăm la niciun alt joc care nu este legat de Iohannis. Din contră, este o întărire a poziţiei grupului, de sprijin dat numai lui Klaus Iohannis. Nu intrăm în nicio altă discuţie legată de nimic altceva decât Iohanis", a conchis deputatul comunităţii armene.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Varujan Pambuccian vot grup parlament minoritati
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati