Antena 3 CNN Politică Parlamentarii nu se pregătesc să intre în vacanţă. Au intrat deja

Parlamentarii nu se pregătesc să intre în vacanţă. Au intrat deja

Parlamentarii nu se pregătesc să intre în vacanţă. Au intrat deja
Sursa foto: Foto: INTACT Images
29 Iun 2011   •   21:24

Vacanţa mare e prea mică pentru parlamentarii noştri! Deşi pentru cei mai mulţi români, două luni de concediu pe banii statului rămân doar un vis frumos, pentru aleşii noştri nu sunt de ajuns.

Aşa că şi-au prelungit concediul, de la ei putere, cu încă două zile. Deşi erau conştienţi de faptul că mai au o grămadă de legi de dezbătut, senatorii şi deputaţii au chiulit aproape in corpore.

În Palatul Parlamentului bate vânt de vacanţă. Deşi aleşii mai aveau o grămadă de legi de discutat, cu greu găsim câţiva deputaţi prezenţi. Doar angajaţii mişună şi încearcă  să lase, pe timpul verii, totul în ordine.

La Comisia de Industrii sunt mai mulţi invitaţi de la ministere decât deputaţi. Am vrut să vedem de ce au chiulit aleşii când mai aveau doar două zile de muncă.

Până la toamnă, însă, aleşii au mai bine de două luni de vacanţă. Plătită, bineînţeles, din banii statului.  Deşi stau acasă, cazarea la hotel le este plătită, iar asta înseamnă aproape 3 milioane de lei. La asta se adăugă şi salariile, alte aproape 3 milioane de lei.


×
Subiecte în articol: parlamentari vacanţă parlament stat
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close