Antena 3 Politică Parlamentarii opoziţiei nu vor folosi în scop personal drepturile băneşti din perioada protestului

Parlamentarii opoziţiei nu vor folosi în scop personal drepturile băneşti din perioada protestului

de Antena3.ro    |    01 Feb 2012   •   17:19
Parlamentarii opoziţiei nu vor folosi în scop personal drepturile băneşti din perioada protestului
Sursa foto: Foto: Intact Images

Parlamentarii USL au votat, miercuri, propunerea avansată de preşedintele PSD Victor Ponta, potrivit căreia nu vor folosi în scop personal niciun drept bănesc rezultat în perioada protestului parlamentar, informează Mediafax.
   
"Propun ca orice drept bănesc care va rezulta în urma activităţii din această perioadă şi care va fi trimis în martie să nu fie folosit în scop personal, ci îndreptat către o direcţie văduvită de măsurile Guverunului Boc", a spus Ponta.
   
Liderul PSD a propus, totodată, ca parlamentarii USL să nu participe la lucrările Birourilor Permanente, ale plenului şi ale comisiilor, el precizând că va exista doar un lider sau vicelider de grup care va observa desfăşurarea acestora.
   
Ponta a mai propus ca participarea parlamentarilor USL la acţiunile de reprezentare internaţională să fie strict limitată la cele care ţin de inetresele naţionale, orice alte deplasări urmând să înceteze.
   
"Vom fi prezenţi aici, în sediul Parlamentului, sau în stradă, alături de oameni, fără a primi în martie banii  pe februarie dacă nu suntem la serviciu şi folosind aceşti bani pentru domenii prigonite de Guverul actual", a spus Ponta.
   
El a precizat că protestul parlamentar are ca finalitate schimbarea Guvernului, declanşarea alegerilor anticipate şi revenire ala normalitate a României.
   
Propunerile lui Ponta au fost adoptate prin vot de parlamentarii USL, înregistrându-se doar două abţineri.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close