Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PDL au votat pentru remaniere (VIDEO)

Parlamentarii PDL au votat pentru remaniere (VIDEO)

Parlamentarii PDL au votat pentru remaniere (VIDEO)
01 Sep 2010   •   22:40

Parlamentarii PDL au votat pentru remanierea guvernamentală. Aceasta va fi recomandarea grupurilor PDL pentru şedinţa colegiului director de joi. Niciun parlamentar nu a fost împotriva remanierii. Doar 12 parlamentari s-au abţinut.

?Am pus pe masă cele două alternative pe care le avem. Prima e ca actualul guvern să depună mandatul şi a doua opţiune continuarea cu un guvern remaniat. Opţiunea pe care au exprimat-o grupurile parlamentare a fost aceea de a continua cu un guvern remaniat. Vom avea discuţii în continuare, în partid, în cadrul colegiului director pentru a finaliza procesul de remaniere, potrivit Constituţiei, în urma consultărilor dintre preşedintele României şi premier? a declarat premierul Emil Boc, la finalul întâlnirii.

Potrivit lui Garbriel Sandu, Ministrul Comunicaţiilor, premierul şi-a exprimat disponibilitatea de a depune mandatul, însă parlamentarii au votat continuarea actualului guvern, cu remaniere. Remaniere care, este decizia primului ministru, subliniază Gabriel Sandu.

"A fost cea mai bună decizie" a declarat şi Ministrul Elena Udrea miercuri seară.

Şi Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu a declarat că decizia luată a fost foarte bună, şi a subliniat că a votat şi el pentru remaniere.

Radu Berceanu, Mihail Dumitru, Mihai Şeitan şi Gabriel Sandu sunt cei patru miniştri ale căror portofolii sunt ameninţate de remanierea guvernamentală, susţin surse din interiorul PDL.

 

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: parlamentari
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close