Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PDL vor analiza cu premierul activitatea miniştrilor şi vor vota cine este remaniat

Parlamentarii PDL vor analiza cu premierul activitatea miniştrilor şi vor vota cine este remaniat

Parlamentarii PDL vor analiza cu premierul activitatea miniştrilor şi vor vota cine este remaniat
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Aug 2010   •   14:10

Evaluarea miniştrilor continuă în PDL. Premierul Emil Boc se va întâlni cu reprezentanţii grupurilor parlamentare la finalul şedinţei de plen pentru a analiza activitatea guvernului. Şedinţa vine pe fondul nemulţumirilor în creştere în rândul partidului cu privire la activitatea unor miniştri.

Parlamentarii democrat-liberali aşteaptă evaluarea premierului, după care îşi vor spune propriile puncte de vedere şi vor decide prin vot cine va fi remaniat.

Printre miniştrii care s-ar afla în pericol de a fi remaniaţi la începutul lunii viitoare se află ministrul finanţelor, Sebastian Vlădescu, ministrul comunicaţiilor, Gabriel Sandu şi cel al Educaţiei, Daniel Funeriu. După tragedia de la Maternitatea Giuleşti, cele mai multe solicitari de demitere au venit pe numele ministrului Sănătăţii Cseke Attila.

Deşi a fost vehiculat şi numele lui Radu Berceanu, Ministrul Transporturilor nu se simte vizat de remaniere. Nici Cătălin Predoiu nu este gata să părăsească fotoliul de Ministru al Justiţiei. Chiar dacă fostul său coleg de partid Georgică Severin a condiţionat votul ANI de demisia lui.

Surse din cadrul formaţiunii democrat-liberale au declarat pentru cotidianul Puterea că cel puţin 15 parlamentari PDL ar urma să plece din partid, dacă nu va avea loc o remaniere substanţială a guvernului în septembrie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: remaniere
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close