Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PDL vor rămâne în sală în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, dar nu vor vota

Parlamentarii PDL vor rămâne în sală în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, dar nu vor vota

Parlamentarii PDL vor rămâne în sală în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, dar nu vor vota
24 Oct 2010   •   22:53

La dezbaterea moţiunii de cenzură, parlamentarii PDL vor rămâne în sală, dar nu vor vota, a declarat liderul deputaţilor PDL la finalul şedinţei Colegiului Director. Mircea Toader a mai precizat că nici UDMR, nici UNPR nu vor vota în favoarea moţiunii.

"Vom sta în sală, dar când se va ajunge la vot, nu vom vota", a declarat Toader, potrivit Mediafax. Liderul deputaţilor PDL a mai precizat că este vorba despre o decizie politică şi că aceia dintre parlamentarii partidului care nu vor respecta această decizie "nu sunt pedelişti".

Deputatul PDL a adăugat că Opoziţia se confruntă cu problema asigurării unei majorităţi pentru moţiune, declarând că nici UDMR, nici UNPR nu vor vota în favoarea acesteia.

Opoziţia mai are la dispoziţie doar câteva zile pentru a convinge 24 de parlamentari să voteze moţiunea de cenzură care ar duce la căderea Guvernului Boc.

Când vine vorba de şansele moţiunii, opoziţia are păreri diferite. Liberalii spun că mai degrabă Guvernul rămâne în funcţie, în vreme ce PSD se bazează pe sentimentul că Boc va fi demis.

Moţiunea de cenzură va fi supusă la vot miercuri, 27 octombrie.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: parlament motiune de cenzura
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close