Antena 3 CNN Politică Parlamentarii români fac bani din orice. Au pasiuni care le-au adus sume cu multe zero-uri în conturi

Parlamentarii români fac bani din orice. Au pasiuni care le-au adus sume cu multe zero-uri în conturi

Parlamentarii români fac bani din orice. Au pasiuni care le-au adus sume cu multe zero-uri în conturi
de O.P.    |    19 Mar 2012   •   05:48

Parlamentarii români ştiu să facă bani din orice! Unii şi-au investit economiile şi timpul în maşini de jucărie, în viori sau în sporturi acvatice. Spun că au făcut-o din pasiune, dar în timp aceste afaceri le-au adus venituri însemnate.

Pasiunea senatorului Gabriel Mutu pentru maşinuţe a crescut de la an la an. A câştigat peste 300 de trofee în competiţii naţionale şi internaţionale.

De la pasiune până la afacere a mai fost doar un pas. Împreună cu un prieten, senatorul Gabriel Mutu şi-a deschis un magazin. Tot din pasiune a pornit şi afacerea deputatului Vasile Gliga. El este meşter lutier, chiar dacă nu ştie să cânte la vreun instrument muzical.

Pasiunea pentru viori l-a adus pe Vasile Gliga în topul celor mai bogaţi oameni din România cu o avere de peste 9 milioane de euro. Şi deputatul Antonella Marinescu are o mare pasiune. Scufundările acvatice.

Dacă alte doamne investesc în genţi şi pantofi, Antonella cheltuieşte toţi pe butelii de oxigen, labe şi costume de neopren.  Deşi are o firmă de scuba diving, Antonella Marinescu nu scoate mulţi bani din aceasta pentru că dă lecţii mai mult pentru prieteni.

×
Subiecte în articol: parlamentari
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close