Antena 3 CNN Politică Parlamentarii vor da, miercuri, votul final pe Legea Bugetului pe 2011

Parlamentarii vor da, miercuri, votul final pe Legea Bugetului pe 2011

Parlamentarii vor da, miercuri, votul final pe Legea Bugetului pe 2011
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Dec 2010   •   08:30

Parlamentarii vor da astăzi votul final pe legea bugetului de stat pe anul viitor. Lucrările plenului au fost suspendate azi-noapte, după ora unu, adică după 16 ore de dezbateri. Şi premierul a rămas până la finalul dezbaterilor pentru a se asigura că nu se va lua nicio decizie greşită.

Mii de amendamente propuse la legea bugetului au fost respinse de parlamentarii puterii. Doar la bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului opoziţia a venit cu peste 5.000 de amendamente. Niciunul nu a trecut. La fel şi la cele aduse bugetului Ministerului Transporturilor.

Liderul deputaţilor PDL a propus închiderea şedinţei în jurul orei 1 şi jumătate. Până la finalul şedinţei, parlamentarii au adoptat bugetele ministerelor Dezvoltării, Internelor, Externelor, Finanţelor, Muncii, Agriculturii, Mediului.

“Există o voinţă politică a parlamentarilor de a finaliza bugetul în acest an. mă bucură chiar dacă este ora aproape 2 noaptea. Important este că România va avea un buget pe 2011 şi administraţiile locale vor putea în timp să-şi adopte bugetele”, a declarat premierul Emil Boc.

×
Subiecte în articol: parlament
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close