Antena 3 CNN Politică Parlamentul închide ochii la ilegalităţile lui Băsescu

Parlamentul închide ochii la ilegalităţile lui Băsescu

Parlamentul închide ochii la ilegalităţile lui Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    22 Sep 2014   •   16:14

Preşedintele Băsescu poate declara orice, Parlamentul nu se deranjează să-i verifice sau condamne acuzaţiile.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat astăzi că nu poate fi făcută o comisie parlamentară pe tema ofiţerului acoperit, pentru că Traian Băsescu a făcut o declaraţie politică.

"Eu, personal, nu văd acest demers decât ca pe unul de imagine. Noi nu avem niciun instrument să-l chemăm pe preşedinte la audieri, nu putem să chemăm niciun membru al unui serviciu secret din România, pentru că nu pot domniile lor să răspundă la o afirmaţie pe care a făcut-o preşedintele statului, atunci această comisiei în afară de un demers politicianist nu are niciun rezultat. Atunci eu am cerut, împreună cu membrii Biroului Permanent ca până luni şi s-a luat decizia în unaminitate, comisiile de regulament şi juridică să spună dacă astfel de demers, care sunt argumentele juridice", a afirmat Zgonea.

Decizia finală a fost însă amânată cu o săptămână. 

Preşedintele Băsescu a declarat recent, despre faptul că unii candidaţi la Preşedinţie nu şi-ar fi completat CV-ul, că trebuie să spună dacă au fost sau nu ofiţeri acoperiţi şi a precizat că, dacă nu se va întâmpla, o va face el, arătând că nu este corect să duci o asemenea funcţie "având două butoane".

Citeşte şi:

Fost director SRI: Băsescu se bazează pe bârfe

SIE: Nu există ofiţeri acoperiţi în Guvern sau Parlament


×
Subiecte în articol: ofiţer acoperit valeriu zgonea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close