Antena 3 CNN Politică Partidul lui Nicușor Dan, curtat de PNL pentru alianță. Cum răspunde Nicușor Dan

Partidul lui Nicușor Dan, curtat de PNL pentru alianță. Cum răspunde Nicușor Dan

Partidul lui Nicușor Dan, curtat de PNL pentru alianță. Cum răspunde Nicușor Dan
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Iul 2016   •   16:26

Nicușor Dan, despre care mulți spun că este noul favorit al președintelui Iohannis, că în jurul său se construiește noul partid prezidențial, se pregătește puternic pentru parlamentarele din toamnă, după succesul din Capitală.

Surse importante susțin că USB, transformat acum în USR, poartă discuții cu actuali parlamentari vedetă, ca să candideze din partea USR la toamnă.

Nicușor Dan a explicat, miercuri, în emisiunea 100 de minute, realizată de Alessandra Stoicescu și Adrian Măniuțiu, la Antena 3, că nu are o relație specială cu președintele Iohannis.

"Nu am o relație preferențială cu președintele Klaus Iohannis", a răspuns Nicușor Dan.

Liderul USB a explicat că partidul pe care îl reprezintă este dispus să susțină orice proiect care va ajuta România, inclusiv să voteze un guvern politic dispus să asculte ideile din programul USB.

"Sunt foarte multe necunoscute până la următorul ciclu de alegeri, nu aș vrea să mă lansez în supoziții.Dacă formarea guvernului va depinde de votul nostru, putem avea niște condiții. Și aceste condiții sunt trecute în programul nostru. Dar mai sunt cinci luni până atunci și vom vedea ce se va întâmpla. Suntem dispuși să votăm inclusiv guverne din care nu facem parte, dacă se respectă programul nostru. Dar nu cred că vom vota un guvern PSD sau un guvern PNL. Eu cred că un premier tehnocrat, care să asigure o mai mare reprezentativitate, atât a partidelor, cât și a societății civile este benefic pentru România încă o perioadă de timp."

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close