Antena 3 CNN Politică Partidele invitate de Băsescu la noi consultări. Lucian Croitoru, posibilul premier propus de Cotroceni

Partidele invitate de Băsescu la noi consultări. Lucian Croitoru, posibilul premier propus de Cotroceni

Partidele invitate de Băsescu la noi consultări. Lucian Croitoru, posibilul premier propus de Cotroceni
Sursa foto: Traian Bãsescu
14 Oct 2009   •   14:37

Preşedintele Traian Băsescu va invita partidele politice la o nouă rundă de consultări pe tema desemnării npoului premier, susţin surse din cadrul administraţiei prezidenţiale. Nu este exclus ca şeful statului să se limiteze în a informa deja formaţiunile politice cu privire la propunerea de prim-ministru pe care o va remite Parlamentului.

Surse democrat-liberale susţin că şeful statului îl va propune ca premier pe Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.
"După cum ştiţi, în cursul zilei de ieri am avut consultări cu partidele politice reprezentate în Parlament, în conformitate cu art. 103 alin (1) din Constituţia României, în vederea desemnării unui candidat la funcţia de prim-ministru. Vă invit miercuri, 14 octombrie a.c., la ora 17.00, la Palatul Cotroceni, pentru a vă informa cu privire la concluziile consultărilor. Delegaţia pe care o conduceţi poate fi alcătuită din trei persoane", se arată în scrisoarea şefului statului adresată liderilor partidelor parlamentare şi reprezentanţilor minorităţilor naţionale reprezentate în Parlament.
Discuţiile ar urma să înceapă la ora 17:00.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Croitoru
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close