Antena 3 CNN Politică Partidul Civic Maghiar îl susţine pe Traian Băsescu

Partidul Civic Maghiar îl susţine pe Traian Băsescu

Partidul Civic Maghiar îl susţine pe Traian Băsescu
Sursa foto: basescu
23 Noi 2009   •   15:11

Conducerea Partidului Civic Maghiar (PCM) Covasna şi-a exprimat susţinerea faţă de Traian Băsescu în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, apreciind, totodată, că Kelemen Hunor, candidatul UDMR, nu a obţinut rezultatul dorit de Uniune.
Preşedintele PCM Covasna, Kulcsar Terza Jozsef, a declarat, după aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, că acestea dovedesc că Kelemen Hunor, candidatul UDMR, în "mod evident", nu a reuşit să obţină un rezultat dorit de Uniune.

"Este evident că UDMR nu a obţinut rezultatul dorit, ceea ce dovedeşte că Uniunea nu se mai bucură de o popularitate aşa de mare în rândul comunităţii maghiare", a afirmat Kulcsar Terza Jozsef pentru Mediafax.

Totodată, el a subliniat că, pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, PCM îl va susţine pe Traian Băsescu.

"Partidul Civic Maghiar este un partid de dreapta, drept urmare nu am putea să sprijinim un candidat de stânga", a conchis liderul PCM Covasna.

În urmă cu câteva zile, liderul formaţiunii, Szasz Jeno, declara, la Sfântu Gheorghe, că PCM ar fi dispus să îl susţină, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, pe Traian Băsescu, întrucât consideră că actualul preşedinte şi PDL sunt "singura speranţă" a comunităţii maghiare. Szasz Jeno preciza că PCM nu îl va sprijini necondiţionat pe Traian Băsescu în turul al doilea.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close