Antena 3 CNN Politică Partidul Conservator merge SINGUR la alegerile europarlamentare

Partidul Conservator merge SINGUR la alegerile europarlamentare

Partidul Conservator merge SINGUR la alegerile europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Noi 2013   •   14:40
Preşedintele PC, Daniel Constantin, s-a declarat convins, sâmbătă, că formaţiunea sa poate obţine 9% la europarlamentare, unde se va prezenta singură, pe de altă parte el convocând Congresul partidului pentru luna iunie 2014.
El a făcut aceste afirmaţii la Consiliul Naţional al partidului.
"Convoc Congresul partidului pentru după alegerile euparlamentare. Sunt convins că putem obţine 9% la aceste alegeri", a afirmat Constantin, conform Mediafax.
El a spus că din acest moment se decanşează campania electorală pentru europarlamentare şi că trebuie propuşi candidaţi membri de partid, dar şi vârfuri ale societăţii care vor fi aleşi de cetăţeni.
Liderul PC a arătat că nu mai este loc de "festivism, demagogie", deoarece electoratul va judeca partidul după fapte şi până în prezent PC a reuşit să se achite cu succes de promisiuni.
"În condiţii dificile, Guvernul Ponta a reuşit să genereze cea mai importantă creştere economică din ultimii ani", a mai arătat Constantin, adăugând că trebuie comunicat mai mult cu oamenii.
Constantin a spus că în ultimul timp lucrurile s-au mai îmbunătăţit în USL şi el crede în viitorul Uniunii.
"În ultimul timp, lucrurile s-au mai îmbunătăţit în USL. USL are un echilibru. Cred în viitorul USL. Mi-ar plăcea să cred că suntem liantul şi oferim stabilitate actului de guvernare", a adăugat Constantin.
El a mai arătat că partidul nu va câştiga alegerile cu discursuri populiste şi ultranaţionaliste.
"Nu vom câştiga alegerile cu discursuri populiste. Trebuie să ne promovăm agresiv, dar nu printr-un discurs ultranaţionalist, cu un  discurrs privind interesul naţional, dar nu un discurs ultranaţionalist", le-a spus Constantin participanţilor la evenimentul de la Parlament.
Consiliul Naţional al PC a adoptat, sâmbătă, două rezoluţii, una privind participarea individuală la alegerile europarlamentare şi excluderea unei colaborări cu Traian Băsescu, iar alta privind convocarea Congresului în iunie 2014.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close