Antena 3 CNN Politică Partidul lui Constantin, copy paste după UNPR

Partidul lui Constantin, copy paste după UNPR

Partidul lui Constantin, copy paste după UNPR
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
29 Mai 2017   •   11:13

Exclus din ALDE, fostul vicepremier Daniel Constantin își lansează astăzi propriul partid. Formațiunea politică se va numi ProRomânia, iar primul obiectiv este ca până în septembrie să racoleze suficienți parlamentari, astfel încât să poată forma un grup de sine stătător la Camera Deputa­ților, scrie Jurnalul.ro.

Surse apropiate lui Constantin susţin că acesta nego­ciază cu aleşi din mai multe partide parlamentare, adoptând practic reţeta vechiului UNPR. Partidul lui Daniel Constantin nu pare să fi pornit prea bine din moment ce se bucură doar de sprijinul a patru parlamentari (deputații Damian Florea, Eugen Durbacă și Mircea Banias, plus fostul ministru al Educației, Sorin Cîmpeanu) şi a câtorva mici filiale ALDE.

Surse din partid au declarat pentru Jurnalul Naţional că fostul vicepre­mier va merge pe rețeta folosită în trecut de UNPR-ul lui Gabriel Oprea, încercând să adune politicienii nemulțumiți de partidele din care fac parte. Diferenţa este însă dată de notorietatea liderului, Daniel Constantin nefiind, nici pe departe, la fel de influent precum Gabriel Oprea la momentul consituirii UNPR.

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close