Antena 3 CNN Politică Partidul lui George Becali ar putea intra într-o alianţă cu PDL, UNPR sau PP

Partidul lui George Becali ar putea intra într-o alianţă cu PDL, UNPR sau PP

Partidul lui George Becali ar putea intra într-o alianţă cu PDL, UNPR sau PP
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Sep 2011   •   14:14
Preşedintele PNG, George Becali, a declarat sâmbătă că doreşte ca partidul pe care îl conduce să intre într-o alianţă de dreapta, eventual "Mişcarea Populară”. Becali a nominalizat ca posibili parteneri PDL, UNPR dar şi PP, partidul lui Dan Diaconescu, conform Mediafax.

Becali a precizat că nu a avut nicio negociere sau discuţie cu vreun lider al partidelor pe care le-a nominalizat şi nici cu Traian Băsescu.
"La ora asta sunt doar la nivel de bârfe. Nu am nicio înţelegere oficială, doar ce se vorbeşte pe la spate de diverşi politicieni. Nu am o confirmare oficială a domnului preşedinte Traian Băsescu, nu am avut niciun fel de întâlnire cu el. Nici discuţii cu PDL, dar eu am oameni în partid care au funcţii date de PDL, cum este la Consiliul General al Capitaliei”, a adăugat Becali.


De asemenea, latifundiarul din Pipera a recunoscut că s-a gândit că eventuala alianţă de dreapta s-ar putea numi „Mişcarea Populară Totul pentru Ţară”.

În plus, Becali a declarat că nu crede că PDL va rămâne în actuala formulă: „Asta e ce aud eu vorbindu-se, despre foarte multe variante şi strategii ca să ia, împreună cu celelalte partide, peste 50%, ca să nu vină USL la guvernare”.

Întrebat dacă ar face o alianţă cu USL, Becali a răspuns: "Eu în barca asta nu intru, pentru că USL este de stângă, iar eu nu pot decât de dreapta. În plus, acolo este Ponta, care a spus că este interzis la dreapta. Acesta este sloganul lui, „interzis la dreapta”. Eu nu am cum să mă duc cu un om care îmi interzice să mă duc la dreapta pentru că eu m-am născut de dreapta, sângele meu e de dreapta”, a declarat Becali.

Întrebat dacă ar face, în acest caz, alianţă cu PNL, Becali a precizat că nu poate, deoarece "PNL e USL”.
 


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close