Antena 3 Politică Partidul lui Traian Băsescu va negocia un post de viceprimar la Primăria Capitalei

Partidul lui Traian Băsescu va negocia un post de viceprimar la Primăria Capitalei

de Laura Dinu    |    06 Oct 2020   •   10:50
Partidul lui Traian Băsescu va negocia un post de viceprimar la Primăria Capitalei
Sursa foto: hepta

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat că Partidul Mișcarea Populară va negocia un post de viceprimar general al Capitalei, după ce PNL și PMP au decis să încheie alianțe în Consiliile Județene și Consiliile Locale din țară.

”Deocamdată am agreat împreună cu PNL să semnăm un protocol, prin care ne angajăm ca peste tot unde există reprezentanți PMP să se creeze majorități împreună. Bineînțeles că în Capitală situația este diferită. Noi ne dorim să facem parte din majoritatea care îl susține pe primarul general ales și evident că în negocierile pe care le vom avea vom solicita să fie creată și cea de-a treia poziție de viceprimar al Capitalei și de ce nu, să primim noi această poziție”, susține Eugen Tomac, potrivit Mediafax. 

”Credem că este mult mai eficient să existe și o poziție nouă de viceprimar”

Însă, potrivit liderului PMP, aceasta nu este o condiție de bază pentru colaborarea cu PNL. 

 ”Nu, nu este o condiție, dar credem că este mult mai eficient să existe și o poziție nouă de viceprimar. Primarul general și președintele PNL au un cuvânt important de spus în această chestiune, dar noi avem suficiente argumente pentru a solicita crearea acestei poziții, pe care bineînțeles o revendicăm”, mai adaugă Tomac. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close