Antena 3 CNN Politică Partidul Mişcarea Populară şi-a desemnat preşedinte interimar pentru organizaţia de Bucureşti

Partidul Mişcarea Populară şi-a desemnat preşedinte interimar pentru organizaţia de Bucureşti

Partidul Mişcarea Populară şi-a desemnat preşedinte interimar pentru organizaţia de Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2013   •   15:54
Comitetul Naţional de Iniţiativă al Partidului Mişcarea Populară a desemnat-o pe Elenina Nicuţ preşedinte interimar al Organizaţiei Bucureşti a formaţiunii.
"Astăzi, 27 iulie 2013, Comitetul Naţional de Iniţiativă a desemnat-o pe doamna Elenina Nicuţ în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Bucureşti a Partidului Mişcarea Populară", se arată într-un comunicat al PMP remis Mediafax.
Potrivit sursei, Elenina Nicuţ este licenţiată în drept român şi francez, absolvind cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi cursurile Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, organizat în parteneriat academic de Universitatea Paris I Panthéon-Sorbona şi Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti. 
PMP precizează că Nicuţ este în prezent avocat în Bucureşti de peste 13 ani şi nu a mai fost implicată până acum în politică, "fiind un activist al societăţii civile".
Nicuţ a participat la întâlnirile preşedintelui Băsescu cu membrii Fundaţiei Mişcarea Populară, apărând chiar într-o fotografie făcută la una dintre aceste evenimente.

 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close