Antena 3 CNN Politică Patriciu face jocurile în PNL în căutarea lui anti-Băsescu

Patriciu face jocurile în PNL în căutarea lui anti-Băsescu

 Patriciu face jocurile în PNL în căutarea lui anti-Băsescu
Sursa foto: dinu patriciu
06 Mar 2009   •   07:58

Alegerea noii conduceri a Partidului Naţional Liberal naşte numeroase lupte de culise în rândul formaţiunii. În centrul acestora s-ar afla şi Dinu Patriciu, despre care s-a spus că este omul din umbră, care l-a condus pe fostul premier şi actual preşedinte al partidului Călin Popescu Tăriceanu.

Acum însă, acesta din urmă lasă să se înţeleagă că este dezamăgit de Patriciu, iar apropiaţii fostului premier declară, oficial, că omul de afaceri l-ar susţine pe Antonescu, scrie Evenimentul Zilei

Prezent la Antena3 şi întrebat care mai e relaţia cu Dinu Patriciu şi ce opinii are acesta în legătură cu viitoarea conducere a PNL, Călin Popescu Tăriceanu a lăsat să se înţeleagă că magnatul îl sprijină pe Antonescu. ?Din câte am auzit are anumite opinii, dar este dreptul lui ca membru al PNL să aibă opinie. Şi acest lucru n-am să-l comentez.? Întrebat dacă Dinu Patriciu l-a contactat şi i-a sugerat să se retragă din cursa pentru şefia PNL, Tăriceanu a recunoscut că a avut o discuţie pe această temă. ?Discuţiile particulare nu am să le redau, nu am discutat în cadrul oficial al partidului. Dar aşa cum vă spuneam înainte, cred că-i dreptul lui să facă alegerea pe care o consideră.?

Pe de altă parte, Antonescu, a negat orice înţelegere cu Dinu Patriciu, iar apropiaţii magnatului susţin că acesta şi-ar dori doar ca PNL să aibă un candidat la prezidenţiale care măcar să-l încurce pe Traian Băsescu.
Candidatul PNL trebuie să fie capabil să obţină măcar 15-18% pentru a contribui la organizarea turului doi al alegerilor prezidenţiale, după care să-i dea voturile celui care va da bătălia finală cu actualul şef al statului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close