Antena 3 Politică Paul Stănescu face dezvăluiri: „Ştii unde am mâncat eu la 1 Decembrie? La K2. Asta înseamnă că eu sunt securist?”

Paul Stănescu face dezvăluiri: „Ştii unde am mâncat eu la 1 Decembrie? La K2. Asta înseamnă că eu sunt securist?”

de S.T.    |    05 Dec 2019   •   18:35
Paul Stănescu face dezvăluiri: „Ştii unde am mâncat eu la 1 Decembrie? La K2. Asta înseamnă că eu sunt securist?”

Paul Stănescu, întrebat la finalul unei conferinţe de presă susţinute joi, 5 decembrie 2019, la Slatina, dacă nu ar trebui să se teamă de apropierea de Marcel Ciolacu, noul preşedinte interimar al PSD, fiind de notorietate prietenia celui din urmă cu şeful Serviciului de Informaţii Externe (SIE), Gabriel Vlase, politicianul oltean a dat un răspuns ciudat: „Ştii unde am mâncat eu la 1 Decembrie? La K2. Asta înseamnă că eu sunt securist?! Oi fi! Că mi-a arătat cineva unde stăteau nişte oameni, că au stat şi pe-acolo. Acolo am mâncat, la K2”, a spus Stănescu.

K2 este unul dintre sediile Serviciului Român de Informaţii, devenit celebru după ce au fost făcute publice informaţiile conform cărora oamenii poziţionaţi în funcţii de decizie (şefi de partid, prim-miniştri, şefi ai serviciilor, ai parchetelor etc.) se întâlneau la diverse chefuri, tăieri de porc etc.

Sursa: adevarul.ro

Citiți și:

Paul Stănescu, dezvăluiri-bombă, despre cum a stricat relația cu Dăncilă: ”Bătusem palma să nu candideze la preşedinţie“

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close