x close

Paul Stănescu, la „Punctul de întâlnire”: „PSD va fi pe primul loc la prezidenţiale”

de S.T.    |    05 Iun 2019   •   19:23
Paul Stănescu, la „Punctul de întâlnire”: „PSD va fi pe primul loc la prezidenţiale” 534 Foto: captură Antena 3 Exclusiv

Paul Stănescu, președinte executiv al PSD, a vorbit miercuri seară la Antena 3 despre intențiile PSD după alegerile europarlamentare.

„Perioada este foarte grea. Și mie îmi e foarte greu, dar apelul meu la toți colegii mei este unul de unitate.

Am pierdut o bătălie, nu un război. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc la alegerile care vor veni (alegerile prezidențiale - n.red.)”, a spus Paul Stănescu la „Punctul de întâlnire”.

Potrivit lui Stănescu, PSD se va remonta foarte repede.

„Ne strângem, ne vom mobiliza(...). Vineri la ora 11 va fi CEX PSD. Vineri hotărâm data Congresului PSD”, a mai spus Stănescu.

Paul Stănescu, la „Punctul de întâlnire”: „Gradul de ură atras de Dragnea e cauza principala pentru care PSD a avut un eșec la alegerile europarlamentare”

„În viața mea n-am dorit răul nimănui. N-am crezut că Liviu Dragnea va fi luat de la masă. Am fost în contradicție în multe momente, n-am avut nicio relație, n-am mai discutat. N-am fost de acord cu foarte multe lucruri. Gradul de ură atras de el e cauza principala pentru care PSD a avut un eșec la alegerile europarlamentare”.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati