Antena 3 CNN Politică Paul Stănescu anunță declașarea războiului politic: "PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD"

Paul Stănescu anunță declașarea războiului politic: "PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD"

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a anunțat că PSD va declanșa "un mare război politic" dacă Guvernul nu va accepta să se consulte și cu social-democrații în privința PNRR.

Paul Stănescu anunță declașarea războiului politic: "PNRR nu poate fi trimis la Bruxelles fără consultarea PSD"
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    19 Mai 2021   •   11:56

Paul Stănescu a afirmat că premierul Florin Cîțu, „strâns cu ușa” de situația îndeplinirii planului de 5 milioane de români vaccinați, a început să „bată la ușa” primarilor PSD pentru a-i convinge să susțină campania de vaccinare.

"Campania de vaccinare a devenit o nouă vânătoare a succesului, o competiție politică. Fiind strâns cu ușa de îndeplinirea planului de 5 milioane de români vaccinați, vrea cu orice preț un trofeu. Așa a ajuns la concluzia că și primarii PSD ar fi buni la ceva.

După ce au fost ignorați atâta timp, în toată această perioadă, bate la ușa lor, dar prin cea din dos, fără să aibă un dialog cu PSD.

Dacă nu a înțeles nici până acum cu aroganța sa prezidențială că cel mai mare partid din România, cel care a câștigat alegerile parlamentare, care are cei mai mulți aleși locali și parlamentari, nu poate fi ignorat, înseamnă că suferă de miopie politică gravă", a transmis Paul Stănescu într-un comunicat de presă.

Secretarul de stat al PSD a precizat că social-democrații au propus de mai multe ori Guvernului să se facă „un efort politic comun” în lupta cu pandemia, însă au fost refuzați.

Acum, Paul Stănescu a anunțat că PSD va declansa „un mare război politic” dacă Guvernul nu va accepta să se consulte și cu social-democrații în privința PNRR.

"PSD a propus de mai multe ori Guvernului să lupte cu pandemia umăr la umăr, într-un efort politic comun. Le-am întins mâna din respect pentru români și sănătatea lor, dar Iohannis și liberalii lui au refuzat.

Așteptăm dialogul privind PNRR, dar dacă aroganța lor incompetentă îl va bloca, vom declanșa un mare război politic pentru apărarea intereselor românilor.

Nu-i vom lăsa pe liberali și useriști să facă harcea-parcea PNRR-ul, pentru că așa cum am mai spus, nu este al lui Cîțu și al camarilei lui din Guvern, ci al românilor", a conchis Paul Stănescu.

×
Subiecte în articol: Paul Stănescu PSD
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close