Antena 3 CNN Politică Pavel Abraham: Domnul Băsescu vorbeşte prostii. Este frate cu domnul Turcescu

Pavel Abraham: Domnul Băsescu vorbeşte prostii. Este frate cu domnul Turcescu

Pavel Abraham: Domnul Băsescu vorbeşte prostii. Este frate cu domnul Turcescu
de M.T.    |    14 Oct 2014   •   01:47

Într-o intervenţie telefonică la ediţia specială a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Pavel Abraham l-a criticat dur pe Traian Băsescu pentru declaraţiile făcute luni seară, când l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că a fost ofiţer acoperit în cadrul SIE.

„Domnul Băsescu vorbeşte prostii. Eu nu mă cobor la limbajul domniei sale, pentru că ar trebui să-l jignesc profund. Este frate cu domnul Turcescu cu adevărat, şi au pus la punct în mod cert acest lucru”, a spus Abraham, care consideră că preşedintele „a făcut o confuzie între ofiţerul de informaţii extrene şi ofiţerul acoperit”.

În acelaşi timp, Pavel Abraham este de părere că fostul director SIE, Teodor Meleşcanu, a procedat corect atunci când Traian Băsescu i-a solicitat anumite infomaţii.

„Domnul Meleşcanu a procedat foarte corect şi eu îl felicit, într-adevăr un profesionist”, a declarat cunoscutul avocat.

În opinia lui Pavel Abraham, prin ceea ce s-a întâmplat, „popularitatea lui Victor Ponta va creşte” în perioada următoare.

„Domnule preşedinte Băsescu, nu aţi meritat funcţia asta niciodată! Vorbiţi prostii şi vă situaţi sub demnitatea de om. Aţi necinstit România şi în această seară, râd şi curcile de dumnevoastră. Regret că vă comportaţi de o asemenea manieră”, i-a transmis Abraham preşedintelui.

„Cred că ar fi bine să se retragă undeva. Cine îl mai crede pe acest om, ce credibilitate mai are? Nici copiii nu-l mai cred. Dacă şi-a băgat toată familia într-un mediu criminal, începând cu fiica mare, fiica mică, ginerii, dânsul, fratele, ce exemplu a dat pentru acest stat?”, a mai precizat Abraham.

„Putea să fie demn şi să iasă onorabil. Probabil că a intrat în funcţia de preşedinte având o inculpare şi va ieşi având mai multe. Cred că, pe viitor, cel care va fi preşedinte va trebui verificat mult mai serios şi din punct de vedere psihic”, a concluzionat Pavel Abraham.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close