Antena 3 CNN Politică Pavelescu, pe Facebook: Vasile Lupu dezinformează. PNŢCD va chema în judecată agenţia care a dat ştirea

Pavelescu, pe Facebook: Vasile Lupu dezinformează. PNŢCD va chema în judecată agenţia care a dat ştirea

Pavelescu, pe Facebook: Vasile Lupu dezinformează. PNŢCD va chema în judecată agenţia care a dat ştirea
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Iun 2013   •   18:31

Aurelian Pavelescu a dezminţit, pe Facebook, ştirea conform căreia ar fi fost înlocuit de la şefia PNŢCD de către Vasile Lupu şi îl acuză pe acesta din urmă de dezinformare. 

 
"O noua dezinformare a lui Vasile Lupu: acesta a comunicat presei ca m-a exclus din partid, dupa ce acum 3 saptamani m-a suspendat din partid. Evident, absurd, dupa ce Vasile Lupu a pierdut procesele cu PNTCD si a fost exclus din partid, atat de Juriul de Onoare si Disciplina, cat si de Comitetul National de Conducere". 
 
Pavelescu a adus şi nişte acuze la adresa lui Lupu: 
 
"Vasile Lupu nu a mai trecut pe la partid de 1 an de zile, nu a participat la forurile partidului, nu a avut nicio prezenta la alegerile locale sau parlamentare, a fost total absent de la evenimentele constituirii Aliantei Dreptate si Adevar si Aliantei DA. Acesta a falsificat inscrisuri ale partidului, cu care spera sa castige procese, pe care le-a pierdut irevocabil ulterior. Pentru falsuri, PNTCD a formulat Plangere penala impotriva acestuia, la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti", a explicat Pavelescu. 
 
În cele din urmă, politicianul se arată deranjat de presă şi dispus să meargă până în instanţă, pentru dreptate. 
 
"Cum este insa posibil ca presa sa preia asemenea stiri fara sa verifice? Nimeni nu a cerut drept la replica, in afara de Evenimentul Zilei, nimeni nu a verificat Registrul partidelor si situatia juridica a partidului. PNTCD va chema in judecata AGERPRESS, agentia care a difuzat stirea, incalcand deontologia profesionala, urmand sa solicitam despagubiri civile de la aceasta agentie, in solidar cu redactorul care a emis stirea", a conchis Pavelescu.
 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close