Antena 3 CNN Politică PC candidează singur la locale, posibil şi la viitoarele parlamentare

PC candidează singur la locale, posibil şi la viitoarele parlamentare

PC candidează singur la locale, posibil şi la viitoarele parlamentare
Sursa foto: Daniel Constantin
13 Mai 2010   •   17:39

PC va candida singur la alegerile locale din 2012, existând acelaşi plan de acţiune şi pentru cele parlamentare, a declarat liderul acestui partid, Daniel Constantin.
"PC este într-o perioadă de reconstrucţie, suntem deja în campanie pentru alegerile locale din 2012, unde vom participa singuri, ca atare e bine să ajungem în fiecare organizaţie, să vedem oamenii. Nu vreau să ne apropiem de niciun partid. Vom participa la alegerile locale singuri, după care vom vedea. Dorinţa mea este să participăm la alegerile parlamentare tot singuri, pentru că eu cred foarte tare, mai ales după ultimele evenimente, că avem forţa să reuşim singuri şi să intrăm pe o poziţie onorantă în Parlament în 2012", a explicat Constantin.
Constantin a arătat că PC se disociază de PSD, singura relaţie între cele două partide fiind la nivel parlamentar.
"Noi suntem un partid de centru-dreapta, ei sunt un partid de stânga. Faptul că am prezentat şi acum măsuri de ieşire din criza economină diferite este încă un argument pe baza căruia noi spunem că, cel puţin în vreme de criză, noi avem cu totul alte măsuri faţă de PSD. Ne disociem de PSD, cu care nu avem decât un acord la nivel parlamentar şi doar acolo funcţionează această alianţă", a precizat el.
El şi-a propus să discute cu fiecare candidat al Partidului Conservator din fiecare comună. "Suntem în proces de găsire a candidaţilor, dar pe mine mă bucură un lucru, şi anume că putem reprezenta alternativa la ceea ce se întâmplă în momentul de faţă, prin faptul că foarte mulţi oameni care nu au făcut politică au decis că acum este momentul să se implice. Consideră, ca şi noi, că e momentul să schimbăm întreaga clasă politică din România", a declarat el.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close