Antena 3 CNN Politică PC participă la alegerile europarlamentare alături de PSD şi UNPR. Grapini va fi retrasă din Guvern

PC participă la alegerile europarlamentare alături de PSD şi UNPR. Grapini va fi retrasă din Guvern

PC participă la alegerile europarlamentare alături de PSD şi UNPR. Grapini va fi retrasă din Guvern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    30 Ian 2014   •   14:34

Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, joi, că Biroul Politic al PC a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC să participe pe o listă comună alături de PSD şi UNPR, confirmând totodată retragerea din Guvern a Mariei Grapini.

"Biroul Politic s-a întrunit într-un format restrâns. Biroul Politic a validat propunerea ca la alegerile europarlamentare PC să participe, pe o listă comună, alături de PSD şi UNPR(...). Am validat două propuneri ale PC, ţinând cont şi de recomandările pe care le-am discutat, în cadrul restrâns, pentru cei care trebuie să facă parte din această listă. Prima propunere este Maria Grapini şi cea de-a doua propunere este preşedintele Organizaţiei Prahova, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Laurenţiu Rebega. Aşa cum am discutat există o propunere pentru un loc eligibil şi cea de-a doua propunere probabil că pentru toate cele trei partide va fi un loc la bătaie, un loc la limită astfel încât toate cele trei partide să tragă puternic în această campanie pentru a maximiza scorul", a spus Daniel Constantin, după şedinţa Biroului Politic al PC.

Maria Grapini ocupă postul de ministru delegat pentru IMM şi Turism din decembrie 2012.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close