Antena 3 CNN Politică PC se pregăteşte de congres. Daniel Constantin va candida pentru un nou mandat de preşedinte al partidului

PC se pregăteşte de congres. Daniel Constantin va candida pentru un nou mandat de preşedinte al partidului

PC se pregăteşte de congres. Daniel Constantin va candida pentru un nou mandat de preşedinte al partidului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    28 Mar 2014   •   19:52

Alegerile pentru conducerea PC vor avea loc pe 26 aprilie, iar actualul preşedinte al Partidului Conservator, Daniel Constantin, a spus, vineri, că va candida pentru un nou mandat la şefia formaţiunii politice.

 
"Candidez pentru un nou mandat, să vedem dacă sunt şi alţi colegi", a spus preşedintele PC, Daniel Constantin, care a explicat că mandatul actualei conduceri, pe o perioadă de patru ani, a expirat pe 28 februarie.

Vor fi stabiliţi preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului, iar celelalte funcţii vor fi alese la începutul lunii iunie - respectiv vicepreşedinte şi secretar executiv.
 
În ceea ce priveşte alegerile parlamentare, Daniel Constantin a spus că PC va participa pe liste comune alături de PSD şi UNPR, nu numai la alegerile pentru Parlamentul European, dar şi la colegiile vacante din Parlamentul României.
 
"PC va avea doi candidaţi, unul în sectorul 4 şi unul la Timiş, unde Maria Grapini a fost deputat", a precizat Constantin.
 
Declaraţiile lui Daniel Constantin au fost prezentate vineri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close