Antena 3 CNN Politică PC şi PNL nu merg la consultările de marţi. PSD decide luni dacă participă

PC şi PNL nu merg la consultările de marţi. PSD decide luni dacă participă

PC şi PNL nu merg la consultările de marţi. PSD decide luni dacă participă
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Noi 2010   •   15:21

Liberalii rămân fermi pe poziţie. Preşedintele PNL Crin Antonescu a anunţat că partidul său nu va merge la consultările de mâine de la Cotroceni. Totuşi liderul PNL spune că temele anunţate sunt importante si vrea să iniţieze discuţii cu Guvernul şi cu celelalte partide politice, cu excepţia UNPR. Liderii PSD decid azi dacă vor merge la consultările cu preşedintele Traian Băsescu.

“Pentru consultarile uzuale nu mergem. Preşedintele României şi-a pierdut calitatea de moderator”, a declarat liderul liberalilor, Crin Antonescu.
 

Crin Antonescu: Preşedintele şi-a pierdut calitatea de moderator

Nici conservatorii nu merg la consultările de la Palatul Cotroceni, anunţate de preşedintele Traian Băsescu pentru mâine. Liderul Partidului Conservator Daniel Constantin a spus că şeful statului mimează că respectă Constituţia prin organizarea consultărilor.

“Considerăm că Băsescu minează respectarea discuţiei, mai ales că PC şi-a expimat punctele de vedere privind temele anunţate. PC nu va face jocurile lui Băsescu şi în consecinţă nu va participa la consultările anunţate pentru mâine”, a declarat Daniel Constantin.

Daniel Constantin: PC nu merge la consultări

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close