Antena 3 CNN Politică PD-L îl susţine în continuare pe Boc pentru postul de premier (VIDEO)

PD-L îl susţine în continuare pe Boc pentru postul de premier (VIDEO)

PD-L îl susţine în continuare pe Boc pentru postul de premier (VIDEO)
Sursa foto: Emil Boc
13 Oct 2009   •   21:55

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, marţi seară, după consultările de la Palatul Cotroceni, că democrat-liberalii îl susţin în continuare pe Emil Boc pentru funcţia de premier.
Flutur a arătat că PDL a prezentat şefului statului propunerea partidului de a-l susţine pe Emil Boc pentru a fi învestit să conducă un nou Cabinet.
"Este nevoie de continuarea reformelor, de respectarea angajamentelor", a explicat viceliderul PDL.
În opinia lui Flutur, democrat-liberalii, având cel mai mare număr de parlamentari se simt îndreptăţi să vină cu această propunere.
"PDL este solidar cu preşedintele său. Are în vedere reformele pe care le-a început guvernul Emil Boc şi care doreşte şi este capabil să le ducă la bun sfârşit. (...) PDL, partidul care are cei mai mulţi parlamentari, socotim că este îndreptăţit să facă această propunere pentru a conduce un nou Cabinet preşedintele său, Emil Boc", a declarat Flutur.

FLUTUR: ÎL SUSŢINEM PE BOC PENTRU FUNCŢIA DE PREMIER



Democrat-liberalul a acuzat PSD că a avut o strategie când a înaintat demisia în bloc a miniştrilor social-democraţi, sacrificând o ţară pentru interesul lui Mircea Geoană.

"Am discutat şi poate că, mai mult decât oricând, astăzi a ieşit la iveală faptul că PSD, fostul nostru aliat, atunci când a hotărât să pună demisia în bloc a miniştrilor a fost o strategie pe care a desăvârşit-o astăzi, strategia de a crea haos şi criză politică. Atunci când puteau să nominalizeze un ministru de Interne şi când putea fi închisă problema politică nu au dorit aceasta, ci au urmărit să se ajungă aici pentru a se crea o majoritate în campanie electorală, în prag de alegeri prezidenţiale, sacrificând o ţară pentru interesul lui Mircea Geoană. Ăsta a fost deznodământul de la acea dată", a conchis Flutur.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gheorghe Flutur Emil Boc premier
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close