Antena 3 CNN Politică PD-L pregăteşte o moţiune de cenzură cu o lună înainte de alegeri

PD-L pregăteşte o moţiune de cenzură cu o lună înainte de alegeri

PD-L pregăteşte o  moţiune de cenzură cu o lună înainte de alegeri
17 Oct 2008   •   01:49

Dintre toate formaţiunile politice mari, Partidul Democrat Liberal întârzie cu depunerea candidaturilor pentru Parlament. După toate aparenţele, aceasta nu este o scăpare electorală, ci colegiul Director al PD-L, care urmează sa aibă loc luni va discuta oportunitatea iniţierii unei moţiuni de cenzură şi va valida listele de candidati ai partidului pentru toate colegiile uninominale.
"Avem sute de motive, nu doar unul, pentru o moţiune de cenzură. In acest moment, Guvernul nu mai are susţinerea nimănui. Nu mai este susţinut de sindicate, nu mai este susţinut de patronate, nu mai este susţinut de populatie", au declarat surse din conducerea PD-L, citate de Mediafax. Partidul lui Emil Boc ar avea nevoie însă şi de susţinerea altor formaţiuni.
"PSD trebuie să susţină acest demers, dacă îl vom iniţia. In urmă cu puţin timp, liderii PSD au şi anunţat că vor depune moţiune de cenzură dacă Guvernul va înfiinţa compania energetică naţionala. Ei, bine, această companie a fost infiinţată", afirmau membrii PDL.
Aceştia se gândesc la faptul că moţiunea ar putea fi axată pe foarte multe teme, de la domeniul educaţiei până la compania energetică.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PD-L guvern parlament alegeri legislative
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close