PDL a decis să îl propună pe Dumitru Oprea candidat la şefia Senatului

de S.T.    |    10 Mar 2014   •   14:35
PDL a decis să îl propună pe Dumitru Oprea candidat la şefia Senatului Foto: Intact Images

BPN al PDL a decis, luni, să îl propună pe senatorul Dumitru Oprea candidat la preşedinţia Senatului, a anunţat prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu.

"Azi am decis să propunem un candidat pentru preşedinţia Senatului, e o poziţie de respect faţă de instituţie. Îl vom propune pe domnul profesor senator Oprea. Această poziţie a noastră este foarte uşor de diferenţiat de poziţia premierului, care a aplicat o palmă către propriul partid mergând pe o propunere din afara partidului", a precizat Predoiu după şedinţa BPN al PDL, scrie Mediafax.

Predoiu a mai spus că nu este vorba despre "o răzgândire" a democrat-liberalilor după ce preşedintele PDL sugera luni dimineaţă că partidul nu va avea un candidat pentru şefia Senatului.

Vasile Blaga a declarat înainte de şedinţa BPN că, atunci când ai 20 de senatori, aşa cum are PDL, "nu ai pretenţia să conduci Senatul".

"Când ai 20 de senatori nu ai pretenţia să conduci Senatul României, dar vom vota împotriva oricărei propuneri care va veni din partea PSD", a spus luni dimineaţă Vasile Blaga.

Citeşte şi:

Tăriceanu, propus să fie al doilea om în stat: Am acceptat această propunerepdl
Parteneri
x close