Antena 3 CNN Politică PDL a început să ?înghită? formaţiunea lui Becali

PDL a început să ?înghită? formaţiunea lui Becali

PDL a început să ?înghită? formaţiunea lui Becali
Sursa foto: gigi becali
06 Feb 2009   •   23:34

Anunţata absorbţie a partidului lui Gigi Becali de către PDL a început deja. Primul judeţ- Prahova. Aici s-a încheiat un protocol prin care Partidul Noua Generaţie este ?înghiţit? de Partidul Democrat Liberal. Aurel Dragomir, vicepreşedintele PDL Prahova, a anunţat că toţi consilierii locali şi judeţeni ai PNG au trecut în bloc la partidul său. Iar reprezentantul PNG, Bogdan Becheanu, a confirmat pentru România Liberă că, prin această fuziune, PDL s-a ales cu patru primari din Prahova, trei consilieri judeţeni şi zeci de consilieri locali.
Pe de altă parte, surse din cadrul PNG au relatat că la centru se poartă discuţii de două luni între consilierii generali pentru o fuziune între cele două formaţiuni. Măsura este forţată de neintrarea partidului lui Becali în parlament. Imediat după alegeri, finanţatorul şi preşedintele acestui partid a refuzat să mai plătească chiriile la sediile din ţară ale formaţiunii şi a concediat angajaţii.
De asemenea, Gigi Becali ar fi dezvăluit că se retrage din politică şi de la conducerea formaţiunii. Consilierii generali ai PNG de la Primăria Capitalei ar dori să intre în PDL, partidul cu care sunt în alianţă. Aceasta s-ar extinde, de altfel, la nivel naţional.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close